15.07.2009. / 15:52

Autor: Hina

Bajaga i instruktori održat će jubilarni koncert u studenome u Zagrebu

Koncertom u Zagrebu započet će turneja glavnim gradovima bivše Jugoslavije, a nakon Hrvatske, slijedit će koncert u ljubljanskoj dvorani "Tivoli" 28. studenog

BajagaBajagaPoznati beogradski rock sastav "Bajaga i instruktori" održat će 20. studenog veliki zagrebački koncert u KC-u "Dražen Petrović", čime će započeti turneju posvećenu obilježavanju 25. obljetnice svog glazbenog djelovanja, objavio je u srijedu beogradski dnevnik "Blic".

Koncertom u Zagrebu započet će turneja glavnim gradovima bivše Jugoslavije, a nakon Hrvatske, slijedit će koncert u ljubljanskoj dvorani "Tivoli" 28. studenog, navodi taj list.

Dodaje se kako će u povodu obljetnice, počevši od rujna, biti sniman i trodjelni dokumentarni film o beogradskim glazbenicima čije je djelovanje uvelike utjecalo na scenu i publiku na prostoru cijele bivše Jugoslavije.

"Počinjemo rad na dokumentarcu u rujnu i namjeravamo intervjuirati sve koji su s nama surađivali, a ima ih oko četrdeset. Vjerujem da će se svi odazvati. Ići ćemo svugdje po regiji gdje možemo stići, a ima lokacija bitnih za našu karijeru", istaknuo je Bajaga u kratkoj izjavi koju prenosi "Blic".

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika