20.07.2009. / 12:50

Autor: Boris Bilas

Video: U sudaru na njemačkoj autocesti sudjelovalo 259 automobila

U pomoć unesrećenima pristiglo je 340 spasioca, a zbog sudara se stvorila kolona duga 30 kilometara. Policija štetu procijenjuje na 1,5 milijuna eura, oko 11 milijuna kuna

Ozlijeđeno je 66 osoba (Reuters)Ozlijeđeno je 66 osoba (Reuters)Na dijelu autoceste između njemačkih gradova Peine i Braunschweig u nedjelju se navečer sudarili čak 259 automobila. U nesreći je ozlijeđeno 66 osoba, od koji desetak ima teže ozljede. Dionica autoceste je prema riječima glasnogovornika policije bila zatvorena do ponedjeljka ujutro.

"Na autocesti je bilo puno ljudi koji su krenuli na godišnji odmor. No padala je kiša i bilo je sklisko. Vozači su izgubili nadzor nad vozilima. Prvi sudar je bio između mjesta Hämelerwald i Lehrte, a onda se kraj Peinea sudarilo još automobila", rekao je glasnogovornik.

U pomoć unesrećenima pristiglo je 340 spasioca, a zbog sudara se stvorila kolona duga 30 kilometara. Policija štetu procijenjuje na 1,5 milijuna eura, oko 11 milijuna kuna.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika