23.07.2009. / 14:35

Autor: Hina

Američki predsjednik Barack Obama čestitao Jadranki Kosor

"Uvjeren sam kako će američko-hrvatska suradnja i partnerstvo nastaviti napredovati pod Vašim vodstvom", ističe Obama, dodajući kako predsjednici hrvatske vlade želi puno uspjeha u obnašanju nove dužnosti.

Barack ObamaBarack ObamaPredsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barack Obama uputio je čestitku na imenovanju predsjednici Vlade Republike Hrvatske Jadranki Kosor u kojoj izražava uvjerenost da će američko-hrvatska suradnja i partnerstvo nastaviti napredovati pod njezinim vodstvom.

"Bila mi je čast biti u Strasbourgu i Kehlu ove godine, kad su Hrvatska i Albanija postale nove saveznice NATO-a. Hrvatsko članstvo u tom savezu još je jedan znak da je vaša zemlja vitalan partner u promicanju mira i stabilnosti u jugoistočnoj Europi i cijelom svijetu", stoji u poruci američkog predsjednika.

"Radujem se suradnji s Vama u potpori kontinuiranim euro-atlantskim težnjama Vaše zemlje kao i zajedničkim vizijama i ciljevima. Uvjeren sam kako će američko-hrvatska suradnja i partnerstvo nastaviti napredovati pod Vašim vodstvom", ističe Obama, dodajući kako predsjednici hrvatske vlade želi puno uspjeha u obnašanju nove dužnosti.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
23/7/09

ZagrebRocks, 23.07.09. 22:04

ha ha ha ha, da već si zamišljam obamu u bijeloj kući kako uz sve svjetske probleme on sjedi i piše pismo kosorici. He he he he... to pismo je pisao neki trećerazredni činovnićić u pauzi za gablec. Obama za kosoricu nije nikad nit čuo a kamoli joj pismo pisao.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika