23.07.2009. / 20:53

Autor: Ivica Medo

Maradona napušta Argentinu i preuzima Portsmouth?

Diego Maradona spreman je napustiti mjesto argentinskog izbornika kako bi preuzeo klupu Portsmoutha, tvrdi Angel Oscar Moyano, odvjetnik bivšeg najboljeg nogometaša na svijetu

Diego MaradonaDiego MaradonaPrema informacijama lista Arabian Business, Maradona je već kontaktirao četiri nogometne svjetske zvijezde kako bi pomogao prijatelju svojega nećaka Remigija i novom vlasniku Portsmoutha Sulaimanu Al Fahimu u kreiranju momčadi za proboj u vrh engleskog nogometa.
Al Fahim je izabrao 48-godišnjeg Argentinca da bude klupski ambasador, no nada se da bi Maradona mogao uskoro postati i novi trener Portsmoutha.
Maradonin odvjetnik otkrio je namjere svoga klijenta:
"Diego je već dogovorio transfere u Portsmouth s nekim poznatim nogometašima, a čak je spreman i napustiti mjesto izbornika Argentine."
Dubajski poslovni list tvrdi kako su Al Fahimovi savjetnici obavili razgovore s Maradoninim odvjetnikom oko moguće uloge slavnog Argentinca u Portsmouthu.
U Moyanovu e-mailu koji je poslao novinaru Arabian Businessa može se pročitati kako je Maradona među ostalim vrbovao Samuela Eto'oa, Davida Villu i supruga svoje kćeri Kuna Agüera da prijeđu u Portsmouth.

Vezane vijesti

Rep na sol

Rep na sol

Urednik mjesečnika Le Monde diplomatique Serge Halimi piše o hrabroj odluci argentinske predsjednice Christine Kirchner, koja je prošlog listopada… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika