24.07.2009. / 19:08

Autor: Hina , Boris Bilas

Još jedna tragedija: U Iranu pao zrakoplov, poginulo 17 putnika (video)

Nesreća se dogodila samo 10 dana nakon pada zrakoplova Caspian Airlinesa u kojem je poginulo 168 osoba

Prednji dio zrakoplova potpuno je izgorioPrednji dio zrakoplova potpuno je izgorio Najmanje je 17 ljudi poginulo i 19 ozlijeđeno u petak u nesreći iranskog zrakoplova "iljušina" sa 153 putnika i člana posade što se dogodila u Mašadu, na sjeveroistoku Irana, izvijestila je službena agencija Irna.

Po snimcima javne televizije, nesreća se dogodila kad je zrakoplov slijetao u međunarodnu zračnu luku Mašad. Kotači zrakoplova su se zapalili pri slijetanju i letjelica je skliznula s piste i udarila u zid.

"Nesreća i požar dogodili su se na putničkom zrakoplovu koji je iz Teherana letio u Mašad, pri čemu je poginulo 17 i ozlijeđeno 19 ljudi", javila je Irna, prenoseći riječi Garemana Rašida, zamjenika guvernera pokrajine Horasana.

Zrakoplov Aria Airwaysa zapalio se netom prije slijetanja u zračnu luku. Uzrok nesreće još nije poznat, ali iranski mediji citiraju izjavu službenika u zračnoj luci koji je rekao kako je došlo do "tehničke nepravilnosti".

Nesreća se dogodila samo 10 dana nakon pada zrakoplova Caspian Airlinesa u kojem je poginulo 168 osoba.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika