25.07.2009. / 02:33

Autor: Ivica Medo

Gael Clichy napao Adebayora: Napustio si Arsenal samo zbog novca

Gael Clichy verbalno je napao bivšeg klupskog kolegu Emmanuela Adebayora izjavivši za The Sun: Napustio si nas samo zbog novca

Emmanuel AdebayorEmmanuel AdebayorAdebayor je izjavio kako su ga na prelazak u Manchester City natjerali agresivni Arsenalovi navijači s kojima nije bio u dobrim odnosima, no Clichy tvrdi je tu jedino bilo riječ o novcu, odnosno lukrativnoj plaći od 150.000 funti tjedno koliko je City ponudio Togoancu, dok je Arsenal zaradio 25 milijuna funti.

"Moje je mišljenje da između Arsenala i Manchester Cityja možete izabrati City samo ako ste nogometaš koji razmišlja isključivo o novcu. A ako želite igrati u velikom klubu i imati imidž velikog igrača, onda biste sigurno izabrali Arsenal", jasan je Clichy koji ima svoje mišljenje o Adebayorovoj zabrinutosti hoće li Arsenal ove sezone izboriti plasman u Ligu prvaka.

Marko Hughes potrošio je 80 milijuna funti kako ostvario proboj među "veliku četvorku" i cilja na Arsenalovo mjesto.

"U Arsenalu sam šest godina i nije ovo prvo ljeto kada su neki klubovi potrošili velike novce na igračke zvijezde. No to ne znači da će imati dobru momčad. Novim igračima potrebno je barem šest-sedam mjeseci da se adaptiraju na novu sredinu", kaže Clichy.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika