29.07.2009. / 15:51

Autor: Hina

Nicolas Sarkozy priznao: 'Ostao sam bez goriva'

Iduća tri tjedna francuski će predsjednik provesti na godišnjem odmoru na imanju obitelji njegove supruge Carle Bruni u Cap Negreu na zapadnoj francuskoj rivijeri

Foto: ReutersFoto: ReutersFrancuski predsjednik Nicolas Sarkozy izjavio je u srijedu da su ga nedavne zdravstvene tegobe zadesile zbog toga što je "ostao bez goriva".

"Ostao sam bez goriva, to se svakome od nas jednom dogodi", rekao je Sarkozy novinarima u Elizejskoj palači nakon sastanka vlade.

U nedjelju je 54-godišnji Sarkozy kolabirao tijekom trčanja u blizini predsjedniče rezidencije i prebačen u bolnicu gdje je zadržan na promatranju.

"Zdravlje mi je u redu, ali se moram odmoriti", rekao je Sarkozy i obećao da će svaki put kada bude hospitaliziran o tome izvijestiti javnost.

Iduća tri tjedna francuski će predsjednik provesti na godišnjem odmoru na imanju obitelji njegove supruge Carle Bruni u Cap Negreu na zapadnoj francuskoj rivijeri.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 27.08.09. 22:09

"Carla Bruni u kupaćem kostimu pokazala koliko je lijepa" - ja sam ju dobro pogledal i ne vidim da je posebno lijepa ni ženstvena. Moja je žena nesrazmjerno ljepša. Pa kakva je to žena koja ne nosi sise?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika