30.07.2009. / 16:48

Autor: Andrea Belin

Od čega muškarci strahuju u seksu

Apsolutno svaki muškarac opterećuje se hoće li seksualno zadovoljiti svoju partnericu. Međutim, većina pripadnika jačeg spola nikada ne pita što partnerica želi od njega u krevetu, već se povlače u sebe i izbjegavaju nježnosti

I muškarci imaju svoje strahoveI muškarci imaju svoje strahoveMuškarci ne žele puno govoriti o svojim problemima pa ih pripadnice nježnijeg spola s vremena na vrijeme ne razumiju. Vjerujemo da ste više puta primijetili njegovo čudno ponašanje, no niste znali kako mu pomoći. Saznajte koji su najčešći muški strahovi koje ne žele otkriti, a nudimo vam i načine na koje ih se mogu riješiti, naravno uz pomoć svoje partnerice!

Strah od neuspjeha

Apsolutno svaki muškarac opterećuje se hoće li seksualno zadovoljiti svoju partnericu. Međutim, većina pripadnika jačeg spola nikada ne pita što partnerica želi od njega u krevetu, već se povlače u sebe i izbjegavaju nježnosti. Na žalost, to se ne događa samo na početku veze, već se ovaj problem može javiti i puno kasnije.

Kada žena primijeti ovakvo ponašanje, može biti sigurna da je riječ o strahu od neuspjeha. Rješenje problema je vrlo jednostavno. Spontano ga uputite na mjesta na koja želite da obrati pažnju. Vi najbolje znati kakvi dodiri i na kojim predjelima vam najbolje odgovaraju. Na taj način postepeno će se osloboditi straha. Morate biti jako nježna jer će u protivnom vaše naredbe shvatiti kao kritiku.

Strah od odbijanja

Morate znati da muškarca nikada ne smijete odbiti kada vas želi odvesti u krevet. Naravno, pri tome se ne misli na dečka kojeg ste tek upoznali. Ako ste ljuti zbog nečega, nemojte se osvećivati apstinencijom od seksa. Statistike pokazuju da su muškarci bolji prema djevojkama koje mu jasno s vremena na vrijeme daju do znanja da su poželjni.

Ako vam se uistinu ne da seksati, objasnite mu to na lijepi način. Povremeno pohvalite njegov dobar izgled i seksipil. Muškarci sanjaju o poduzetnim djevojkama pa i vi koji put preuzmite inicijativu. Ako ste naišli na partnera kojemu smeta da njegova djevojka vodi glavnu riječ u krevetu, dobro razmislite želite li s njim provesti ostatak života.

Nesigurnost

Muškarcima je životni san čuti od djevojke da su dobri u krevetu. Na taj način dokazuju svoju muškost i osjećaju se poput heroja. Oni žele da ih vi vidite u takvom svijetlu i da mu to jasno kažete.

Dakle, ako želite da se osjeća uspješnijim, pohvalite ga za to što je učinio. Ne mora to uvijek biti nakon igre u krevetu. Slobodno ga nagradite kada napravi bilo kakvu pozitivnu stvar, primjerice kada opere suđe, usisa stan...Stručnjaci tvrde da su im pohvale jako važne, a vas ništa ne košta da mu priznate da je uistinu dobar u svemu što radi.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika