04.08.2009. / 17:24

Autor: Nacionalova redakcija

Alberto Tomba u Umagu guštao u malvaziji i hostesama

Legendarni skijaš koji je u svojoj karijeri osvojio 5 olimpijskih medalja, od kojih 4 zlatne, boravio je u Umagu tijekom 20. jubilarnog izdanja Studena Croatia Open ATP-a na poziv direktorice IStraturista Gordane Tomičić i Brune Kovačevića

Alberto Tomba tri je dana boravio u jednoj od istarskih vilaAlberto Tomba tri je dana boravio u jednoj od istarskih vilaJedan od VIP gostiju ovogodišnjeg 20. jubilarnog izdanja Studena Croatia Open ATP-a bio je i Alberto Tomba, legendarni skijaš koji je u svojoj karijeri osvojio 5 olimpijskih medalja, od kojih 4 zlatne. Poznat po iznimnom talentu, skijaškoj tehnici i snazi, Tomba je bio miljenik publike ali i medija, jer je jednako zanimljiv bio na stazi i izvan nje, zbog svoje karizme u javim nastupima. Otuda i nadimak „Tomba la bomba".

Tomba je u Umag stigao na poziv predsjednice uprave Istraturista Gordane Tomičić i Brune Kovačevića. Tri je dana boravio u jednoj od prekrasnih Istarskih Villa, uživao u gastro i eno ponudi, a posebno je hvalio malvaziju Kozlović i fuže s tartufima.

Istaknuo je i vrhunsku ponudu sadržaja u Umagu koja je uz luksuzan smještaj, sunce i more idealna za odmor.

Družio se i s jednim od igrača turnira, sunarodnjakom i 48. igračem svijeta Andreasom Seppijem, a iz VIP lože je pratio ostale mečeve. Je li mu oko bježalo na zanosne hostese nismo provjeravali, no sudeći po njegovoj reputaciji ni ljepši dio turnira nije mu izmaknuo pogledu.

Uz sport, Umag je posebno zanimljiv po svom noćnom životu. Po završetku mečeva svi se presele ispod tribina u klub Jimmy Woo u čijem VIP-u je Alberto provodio noći. Društva mu nije nedostajalo, a ni zabave. U nekoliko je navrata isticao ljepotu žena, dobru glazbu i atmosferu. „Ovo je najbolji party na kojem sam bio ove godine!" govorio je u petak navečer kada je plesao uz ritmove house glazbe koju je te večeri puštao posebno dobro raspoložen DJ Simon Adams.

Vezane vijesti

ATP Umag: Dolgopolov preko Čilića do prvog naslova

ATP Umag: Dolgopolov preko Čilića do prvog naslova

Ukrajinski tenisač Aleksandr Dolgopolov (22) pobjednik je 22. izdanja Croatia Opena, ATP turnira koji je u nedjelju završen u Umagu. U finalu je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika