07.08.2009. / 11:42

Autor: Hina

Ljubljana: Madonnin koncert otkazan zbog 'logističkih problema'

Slovenski mediji navode da se iza formulacije o "logističkim teškoćama" vjerojatno krije to da za koncert nije prodano dovoljno ulaznica

MadonnaMadonnaKoncert američke pop zvijezde Madonne koji se trebao održati na hipodromu Stožice blizu Ljubljane 20. kolovoza otkazan je zbog "nepredviđenih logističkih problema".

Informaciju o kojoj se u Sloveniji govorilo već nekoliko dana u petak su potvrdile matična Madonnina agencija za organizaciju koncerata, La Nation, i njen lokalni partner Lupa promotions.

Slovenski mediji navode da se iza formulacije o "logističkim teškoćama" vjerojatno krije to da za koncert nije prodano dovoljno ulaznica.

Po nekima, prodano je 15.000 karata, a po nekima i pola manje. Svim kupcima karata slovenskog koncerta Madonne koji je otkazan povrat novca bit će moguć u poslovnicama agencije Eventim od 17. kolovoza. Organizatori navode da će Madonnini koncerti u Muenchenu 18. kolovoza i Bukureštu četiri dana poslije biti normalno održani.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika