12.08.2009. / 09:27

Autor: Martina Čizmić

Bolesna potreba: Naručio ubojstva da bi povećao gledanost

Jedan od istražitelja istaknuo je kako su u istrazi otkrili da je Souza sam stvarao priče koje bi potom pričao u svojoj emisiji. Uzrokovao je neke zločine, samo da bi mogao o njima pričati na televiziji

Souz je navodno naručivao ubojstva kako bi mu porasla gledanostSouz je navodno naručivao ubojstva kako bi mu porasla gledanostGotovo nevjerojatno zvuči vijest koja se pojavila u brazilskim medijima, a koja je zgrozila javnost diljem svijeta.

Brazilski političar Wallace Souza, našao se pod istragom jer je navodno naručivao ubojstva kako bi povećao gledanost svoje emisije o kriminalu.

Souza je u svojoj emisiji govorio o nasilju i kriminalu u regiji oko mjesta Manaus, a često je isticao kako je upravo to mjesto zahvatio val nasilja.

Policija ga sumnjiči da je povezan sa narko kartelima i organiziranim kriminalom te nelegalno posjedovanje oružja.

Jedan od istražitelja istaknuo je kako su u istrazi otkrili da je Souza sam stvarao priče koje bi potom pričao u svojoj emisiji. Uzrokovao je neke zločine, samo da bi mogao o njima pričati na televiziji.

Zanimljivo je da je Souza na prethodnim lokalnim izborima u Brazilu bio među najomiljenijim političarima.

Zbog navodne povezanosti sa Souzom i zločinima uhićeno je više od dvadeset ljudi, među kojima i Souzov sin, ali i nekoliko viših policijskih dužnosnika.

No, neki Souzovi obožavatelji smatraju da je cijeli proces namješten jer se upleo u istragu o krijumčarenju droge i oružja u zatvore u Manausu.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika