13.08.2009. / 07:17

Autor: Hina

Policija uhitila osobu povezanu s krađom dragulja vrijednih 65 mil. dolara

Policija misli da su još barem dvije osobe pomagale razbojnicima u bijegu

Policija je jučer objavila slike osumnjičenih za pljačkuPolicija je jučer objavila slike osumnjičenih za pljačkuBritanska policija je priopćila da je uhitila sumnjivca povezanog s oružanim prepadom u kojemu su usred bijela dana iz luksuzne londonske draguljarnice prošloga tjedna odneseni dragulji vrijedni 40 miljuna funta (65 milijuna dolara).

Policija je izjavila da pedesetogodišnjak, koji je odmah pušten uz jamčevinu, nije jedan od dvojice uredno odjevenih pomagača koji se vide na snimci sigurnosne kamere koju je Scotland Yard objavio u utorak.

Na snimci se vide dvojica muškaraca u odijelima kako ulaze u ekskluzivnu draguljarnicu Graff Diamonds, gdje su, kako kaže policija, izvadili pištolje, uzeli jednog od prodavača za taoca i, promijenivši nekoliko automobila, pobjegli iz središta Londona.

Policija misli da su još barem dvije osobe pomagale razbojnicima u bijegu. Tijekom oružane pljačke, koja je među najvećima u britanskoj povijesti, nitko nije ozlijeđen.

Policija je izjavila da su muškarci pobjegli s desetcima skupih naušnica, narukvica, ogrlica i satova.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika