02.09.2009. / 13:09

Autor: Andrea Belin

Iscrpljenost ili bolest: Madonna dva puta pala u nesvijest

Prvi put je tijekom izvođenja skladbe "Holiday" pala na rame jednog plesača, a nakon toga je kolabirala za vrijeme pjesme "Spanish Lesson". Napustila je pozornicu i u backstageu je ostala ležati nekoliko minuta

Madonna previše vježba i premalo jede i spavaMadonna previše vježba i premalo jede i spavaSvakodnevno vježbanje u teretani i nekoliko uzastopnih nastupa u sklopu svjetske "Sticky and Sweet" turneje ostavili su traga na zdravstveno stanje kraljice popa. Naime, Madonna je tijekom nastupa u Sofiji čak dva puta pala u nesvijest.

Doduše, koncert je održala do kraja no više je nego očito da bi pedesetjednogodišnja pjevačica trebala malo usporiti.

Prvi put je tijekom izvođenja skladbe "Holiday" pala na rame jednog plesača, a nakon toga je kolabirala za vrijeme pjesme "Spanish Lesson". Napustila je pozornicu i u backstageu je ostala ležati nekoliko minuta.
"Uistinu se zabrinula u backstageu. Morala je sjesti i imati dulju pauzu nego obično između pjesama. Nikako nije htjela prekinuti nastup. Čini se kako je potpuno iscrpljena", kazao je izvor blizak pjevačici.

Madonni je predloženo da dva zakazana nastupa u Izraelu odgodi za neko vrijeme, međutim kraljica popa o tome ne želi čuti ni riječ. Kazala je da će se odmarati tek nakon Izraela.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika