03.09.2009. / 11:22

Autor: Andrea Belin

Slučajno ili ne: Severina nam je opet pokazala baš sve

Kratki kombinezon koji je imala na sebi otkrio je njezin najintimniji dio tijela, no pjevačica u žaru nastupa nije razmišljala o tome što joj se sve vidi. Ili ipak je?

Seksi styling otkriva puno (Foto: Pixsell)Seksi styling otkriva puno (Foto: Pixsell)Kombinezon otkriva sve (Foto: Pixsell)Kombinezon otkriva sve (Foto: Pixsell)Tridesetsedmogodišnja pjevačica Severina Vučković nastupila je na dvadeset i trećim karlovačkim danima piva. Kako i priliči našoj Sevki obožavatelje je oduševila pjesmom, ali i outfitom koji je izabrala za ovu prigodu.

Naime, kratki kombinezon koji je imala na sebi, otkrio je njezine najintimnije dijelove tijela. Da je uistinu u prvom planu bilo njezino međunožje zabilježili su objektivi fotoaparata.

Najnovije fotografije Severine ponovno će ju vinuti na sve naslovnice koje posljednjih dana kao da su rezervirane za Gotovčeve ili Dolores Lambašu. No, Severina dobro zna što joj je svojedobno spasilo karijeru pa je ponovno odlučila igrati na kartu seksepila.

Podsjetimo, u srijedu je gotovo sve medije preplavila vijest da je Severina kupila vjenčanicu te da do kraja godine planira uploviti u bračnu luku. Vjenčanicu koja je u početku bila haljina namjenjena za nastup, dizajnirao je poznati kreator Zvonko Marković.

"Vjenčanica je u početku bila haljina namijenjena za nastup. Ali, kada ju je Severina probala i vidjela kako joj stoji, odlučila je da u njoj izgovori sudbonosno "da". Samo je uzviknula: "Ovo je ta haljina,ovo će biti moja vjenčanica", rekao je za "Blic" Marković.

Glasine o vjenčanju pjevačica ni na koji način nije željela komentirati, no njezini prijatelji tvrde da je zaljubljenija no ikad pa je moguće da je kupila haljinu u kojoj će se udati za zaručnika Slavka Šainovića.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 03.09.09. 11:45

dosla je ka Sajkaca....


registracija
20/7/09

Hallelujah, 03.09.09. 16:45

Neukusno i bljutavo! Kako nema barem malo normalnog zenskog stida?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika