04.09.2009. / 08:08

Autor: Hina

Sedam poginulih u eksplozijama u tvornici streljiva Prvi Partizan

Dodaje se da je srbijanski ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić, koji je na putu u Užice, potvrdio da se u tom gradu večeras čulo više detonacija i da požar gase pripadnici vatrogasnog sektora MUP-a

Foto: BlicFoto: BlicSedam osoba poginulo je, i 14 je ranjeno, u nizu eksplozija koje su se u četvrtak navečer dogodile u tvornici streljiva "Prvi Partizan" u Užicu, javili je beogradski B92 i drugi elektronički mediji.

Kako se navodi, nakon eksplozija je izbio požar koji vatrogasne ekipe drže pod kontrolom, a u objektu je navodno još sedam djelatnika do kojih ekipe pokušavaju doći.

Načelnik Sektora za izvanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić za B92 kazao je kako, na žalost, već ima indicija da ima stradalih te da je spašavanje vrlo otežano, jer je vidljivost samo oko 20 centimetara.

Dodaje se da je srbijanski ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić, koji je na putu u Užice, potvrdio da se u tom gradu večeras čulo više detonacija i da požar gase pripadnici vatrogasnog sektora MUP-a.

Prvi Partizan je najveća tvornica streljiva u Srbiji, koja proizvodi vojno i streljivo za lov, barut i eksploziv.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika