07.09.2009. / 16:22

Autor: Andrea Belin

Tina Katanić ljubi bosanskog košarkaša Čustovića

Iako njezina nova ljubav živi u Tuzli, manekenki ni nekoliko stotina kilometara udaljenosti ne predstavljaju nikakav problem

Tina KatanićTina KatanićManekenka i bivša Kraljica Hrvatske Tina Katanić napokon je odlučila otkriti ime svog novog dečka. Riječ je o bosanskom košarkašu Edhemu Čustoviću.

Doduše, kako su se upoznali i kako je Čustović osvojio njezino srce, dvadesetčetverogodišnja Zagrepčanka nije željela otkrivati.

"Ne mogu objasniti, mogu reći samo da ima ono nešto. Ja sam osoba koja svoju privatnost želi sačuvati za sebe. Ne želim biti poznata po ljubavnom životu", kazala je Tina.

Iako je Tuzla mjesto prebivališta Tinine nove ljubavi, manekenki ni nekoliko stotina kilometara udaljenosti ne predstavlja nikakav problem.

"Kad je ljubav tako iskrena, pobijedi čak i da je na daljinu", tvrdi Katanić koja se na jesen planira u potpunosti posvetiti fakultetu jer je, kako sama tvrdi, napokon postala svjesna kratkotrajnosti manekenskog posla.

Vezane vijesti

Anica Martinović Kovač ponovno u vjenčanici

Anica Martinović Kovač ponovno u vjenčanici

U sklopu Sajma vjenčanja u Herceg Etno selu pored Međugorja održana je gala modna revija vjenčanica, večernjih haljina i odijela. Pihod od prodaje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika