09.09.2009. / 08:53

Autor: Hina

Nakon 21 godine uhićen osumnjičenik za serijska ubojstva 9 žena

Osam žrtava su bile prostitutke, njihova su se ubojstva dosada smatrala neriješenim slučajevima. Međutim, razvoj forenzičke znanosti i posebno napredak tehnologije DNK omogućili su policiji povezivanje raznih ubojstava

Foto: Nacionalova arhivaFoto: Nacionalova arhivaAmerička policija uhitila je u Wisconsinu muškarca osumnjičenog za ubojstva najmanje devet žena tijekom 21 godine u Sjedinjenim Državama, a vlasti sumnjaju da je upleten i još neke zločine.

Tragovi DNK Waltera W. Wllisa (49) pronađene su na tijelima devet žena starih između 16 i 41 godine, čija su tijela pronađena u sjevernim dijelovima Milwaukeeja, objavila je policija u ponedjeljak navečer na konferenciji za novinare.

Osam žrtava su bile prostitutke, njihova su se ubojstva dosada smatrala neriješenim slučajevima. Međutim, razvoj forenzičke znanosti i posebno napredak tehnologije DNK omogućili su policiji povezivanje raznih ubojstava.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika