10.09.2009. / 14:02

Autor: Hina

Hrvatska izručila osumnjičenike za ubojstvo sarajevskog konobara

Dvojica 22-godišnjaka iz Sarajeva - Edin Vuk i Anel Herak osumnjičeni su da su ubili konobara Amara Mistrića (23), koji im je - zbog isteka radnog vremena - odbio poslužiti piće u kafiću. Uhićeni su 16. kolovoza u Omišu pošto su u policijskoj postaji zatražili informaciju o tome kako ostvariti pravo na boravišnu dozvolu u Hrvatskoj

Edin Vuk i Anel Herak (Foto: Dnevni Avaz)Edin Vuk i Anel Herak (Foto: Dnevni Avaz)Hrvatska je policija danas Federalnoj policiji BiH izručila dvojicu osumnjičenika za ubojstvo konobara u Sarajevu sredinom kolovoza.

Neslužbeno se doznaje da su hrvatski policajci primopredaju pritvorenika obavili oko 12 sati na graničnome prijelazu Vinjanima Donjim, gdje je osumnjičenike preuzela Federalna policija, koja ih je odvela u Sarajevo.

Dvojica 22-godišnjaka iz Sarajeva - Edin Vuk i Anel Herak osumnjičeni su da su ubili konobara Amara Mistrića (23), koji im je - zbog isteka radnog vremena - odbio poslužiti piće u kafiću. Uhićeni su 16. kolovoza u Omišu pošto su u policijskoj postaji zatražili informaciju o tome kako ostvariti pravo na boravišnu dozvolu u Hrvatskoj. S tjeralice ih je prepoznao omiški policajac. Istražni sudac Županijskoga suda u Splitu nakon ispitivanja odredio im je 40-dnevni ekstradicijski pritvor u Okružnome zatvoru na Bilicama.

Ni u splitskoj policiji ni na Županijskome sudu glasnogovornici novinarima nisu mogli službeno potvrditi informaciju o izručenju, a glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec objasnio je i zašto. To je tajna aktivnost policije, rekao je Borovec, dodajući da se javnim objavljivanjem može ugroziti život policajaca koji obavljaju takav zadatak pa to policija ne čini.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika