11.09.2009. / 11:33

Autor: Andrea Belin

Đuro Gavrilović se pohvalio 2 milijuna eura vrijednim helikopterom

Helikopter EC 130 tamnocrvene boje Petrinjci su imali priliku vidjeti na aeromitingu, zračnoj priredbi koja se ovih dana tamo održavala, a Gavrilović tvrdi da će letjelicu koristiti u poslovne svrhe

Đuro GavrilovićĐuro GavrilovićĐuro Gavrilović, vlasnik i predsjednik Nadzornog odbora tvrtke "Gavrilović" iz Petrinje, predstavio je svojim sugrađanima letjelicu za koju je izdvojio više od dva milijuna eura. Helikopter EC 130 tamnocrvene boje Petrinjci su imali priliku vidjeti na aeromitingu, zračnoj priredbi koja se ovih dana tamo održavala.

"EC 130 tamnocrvene boje strelovito je letio iznad glava zadivljenih gledatelja, klanjao im se, vrtio unatrag, činilo se kao da pleše u zraku. Veoma je pokretan", kazala je za Večernji list Gavrilovićeva supruga Margareta.

Doduše, još početkom šestog mjeseca Nacional je doznao da ljubitelj motornih strojeva čeka isporuku helikoptera dužine deset metara koji je izrađen po narudžbi, a Đuro ga je naručio još prije dvije i pol godine.
Inače, ovaj helikopter služiti će u poslovne svrhe.

Da Đuro uistinu zna uživati u luksuzu pokazuju i ostale pokretnine koje posjeduje ovaj tvorničar salame. U Novom Vinodolskom privezana je njegova nova jedrilica, u glavnom gradu Hrvatske garažirana su dva najmodernija BMW motocikla, a u Ivanić Gradu je smještena zračna motorna jedrilica i od nedavno helikopter.

Vezane vijesti

Pao turistički helikopter u New Yorku, ima poginulih

Pao turistički helikopter u New Yorku, ima poginulih

Jedna je putnica poginula u utorak pri padu turističkog helikoptera koji se srušio u East river na istoku Manhattana i potonuo, a spašeno je troje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika