15.09.2009. / 11:04

Autor: Boris Bilas

Ponovno slobodan: Sud u New Yorku pustio Žarka Lauševića iz pritvora

Kako sada stvaro stoje izgleda kako će popularni glumac izbjeći odsluženje zatvorske kazne te će svoj život nastaviti na slobodi u Sjedinjenim Državama gdje već duže vrijeme živi s ženom i troje djece

Žarko LauševićŽarko LauševićŽarko Laušević, glumac najpozantiji po ulozi u filmu "Oficir s ružom" i seriji "Sivi Dom", od ponedjeljka je na slobodi. Naime, sud u New Yorku donio je odluku po kojoj se Lauševića pušta iz pritvor u kojem je bio od 2. lipnja ove godine. Tada je uhićen zbog neposjedovanja valjane vize.

"Sud je donio odluku da se gospodinu Lauševiću ukine pritvor, a ona mora biti izvršena unutar iduća 24 sata, rekao je za beogradski "Blic" Timothy Griffin, glumčev branitelj u SAD-u. Odvjetnik Griffin je naveo kako je sljedeće saslušanje zakazano za 8. veljače iduće godine, i "malo je vjerojatno" da će biti donsena odluka o izručenju Lauševića Srbiji.

Podsjetimo, za 49-godišnjim glumcem Žarkom Lauševićem, koji je osuđen na 13-godišnju zatvorsku kaznu zbog dvostrukog ubojstva, više nije raspisana tjeralica i neće završiti u zatvoru ako ga SAD deportira u Srbiju. Naime, Treći općinski sud u Beogradu prihvatio je zahtjev glavnog srpskog tužitelja Slobodana Radovanovića te je odgodio Lauševiću izvršenje kazne i ukinuo tjeralicu.

Kako sada stvaro stoje izgleda kako će popularni glumac izbjeći odsluženje zatvorske kazne te će svoj život nastaviti na slobodi u Sjedinjenim Državama gdje već duže vrijeme živi s ženom i troje djece.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika