23.09.2009. / 11:09

Autor: Nacionalova redakcija

Srbija poručila: Ratka Mladića ćemo uhititi do kraja godine

"Mi smatramo da ćemo do kraja godine završiti posao. Nisam ja samo po prirodi optimističan nego smatram da se ulažu ogromni napori da se to uradi i mislim da će to dovesti do rezultata", kazao je Vukčević

Koordinator srpskog akcijskog tima za završetak suradnje sa Haškim tribunalom Vladimir Vukčević ponovio je u utorak kako smatra da će haaški optuženik Ratko Mladić biti uhićen do kraja godine.

"Mi smatramo da ćemo do kraja godine završiti posao. Nisam ja samo po prirodi optimističan nego smatram da se ulažu ogromni napori da se to uradi i mislim da će naša potraga dovesti do rezultata", kazao je Vukčević za B92.

Dodao je da nadležne službe rade danonoćno po pitanju Mladićevog uhićenja. Jedna od brojnih akcija u okviru potrage za Mladićem izršena je 23. kolovoza, a sama činjenica da su za nju mediji saznali tek 15 dana poslije potvrđuje da je akcija provedena profesionalno, veli Vukčević.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

registracija
24/5/09

Sharp, 23.09.09. 12:02

Do kraja godine...bla, bla.... to vec slusamo 10 i vise godina ! Pitanje Vukcevicu.... covjece, koje godine ? 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2014...... ???


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika