23.09.2009. / 12:39

Autor: Andrea Belin

Stanari srpske Farme žele izbaciti Marinu Perazić zbog hrkanja

Baš kao i stanari seoskog imanja u Ivanić Gradu, ni natjecatelji u Srbiji ne mogu podnijeti Marinino glasno hrkanje pa ju zbog toga više ne žele u svom društvu. Barem ne u spavaonici

Marina PerazićMarina PerazićKako stvari stoje, čini se da bivša članica grupe Denis&Denis Marina Perazić neće dočekati finale srpskog reality showa "Farma". Naime, baš kao i stanari seoskog imanja u Ivanić Gradu, ni natjecatelji u Srbiji ne mogu podnijeti Marinino glasno hrkanje.

"Kažem joj da hrče, a ona meni na to odgovori da kako hrče kada još nije niti zaspala", žalila se pjevačica Snežana Mišković Viktorija. Isto mišljenje dijeli i Maja Nikolić koja je nekoliko puta budila Marinu da prestane s glasnim hrkanjem.

Osim djevojaka, isti problem muči i ostatak ekipe koji su umjesto svađe s Marinom, pronašli jednostavnije rješenje, preselili su se u drugu prostoriju jer u onoj u kojoj je boravila Perazić nisu mogli zaspati.

Očigledno niti ovaj put bivša pjevačica neće osvojiti veću količinu novca, a zna se da je to jedan od glavnih razloga sudjelovanja u ovakvim show-ovima.

Uskoro ćemo saznati hoće li je ostatak ekipe zbog hrkanja već u prvom tjednu nominacija izbaciti sa seoskog imanja.

Vezane vijesti

Krevetom do zdravlja: Položaj spavanja može pomoći kod zdravstvenih tegoba

Krevetom do zdravlja: Položaj spavanja može pomoći kod zdravstvenih tegoba

Ljudi u prosjeku prespavaju oko jednu trećinu života i za dobro zdravlje je potrebno dovoljno sna, no nije samo količina i kvaliteta spavanja bitna… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika