27.09.2009. / 09:00

Autor: Nacionalova redakcija

Čokoladni glamur: Caffarel – Zlatna Gianduia

Caffarel svoju povijest i trajanje broji već gotovo 200 godina stvarajući proizvode koji promoviraju talijansku kvalitetu i eleganciju i koji su sve popularniji i cjenjeniji u svakom kutku svijeta

Kvaliteta i elegancija ukusne delicijeKvaliteta i elegancija ukusne delicijePoznavatelji čokoladnih delikatesa sigurno su već čuli za Caffarelov specijalitet - Gianduia, a oni koji će to tek postati neka svakako posjete prodavaonice DELIIICIJE koje su ovaj posebni proizvod uvrstile u svoj asortiman.

Ovaj izniman čokoladni dragulj nastao prije 140 godina osvaja svojim nepogrešivim, mekim, baršunastim okusom koji se ne može kopirati, a proizlazi iz kompozicije najboljih lješnjaka iz regije Piedmont i kakaa. Prepoznatljivog je oblika izvrnutog broda. Caffarel Gianduoto je jedini takav orginalni proizvod koji je svoju jedinstvenu diplomu i zaštićeno porijeklo stekao već 1865 godine.

Caffarelove proizvode možete pronaći u prodavaonicama DELIIICIJE u Zagrebu: Teslina 7, Importane centru i B. Bušća 5; Splitu: Obala hrvatskog narodnog preporoda 7 i Morpurgova poljana bb te Varaždinu, A.Kačića Miošića 2.

Vezane vijesti

Mars povećava udio certificiranog kakaa u svojoj proizvodnji

Mars povećava udio certificiranog kakaa u svojoj proizvodnji

Kompanija Mars, jedan od vodećih svjetskih proizvođača čokolade objavljuje da je u samo tri godine postigao značajan napredak u ispunjavanju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika