02.10.2009. / 14:05

Autor: Anamarija Kronast

Jadranka Kosor stala u obranu voditelja: Tarik Filipović je brend

Premijerka vjeruje kako je nužno omogućiti Tariku Filipoviću da još jednom javno kaže da mu je žao. Zaključila je da svi u poslu griješe, te da je on uistinu nešto što bi se moglo zvati brend

Jadranka KosorJadranka KosorPremda je službeno zaključena prisavska afera o slučaju Milijunaš , svoj je stav iznijela i predsjednica Vlade Jadranka Kosor:

"Svjesna sam velike potpore koju voditelj uživa u javnosti. Vjerujem da je nužno omogućiti gospodinu Filipoviću da još jedanput kaže javno da mu je žao. Svi u poslu griješimo. Mislim da je on uistinu nešto što bi se moglo nazvati brend", kazala je premijerka.

Podsjetimo, nakon brojnih kalkulacija, nagađanja, međusobnih uvreda i optužbi, na sjednici Programskog vijeća ravnatelj HTV-a Blago Markota potvdio je informaciju da Tarik Filipović ostaje na mjestu voditelja kviza "Tko želi biti milijunaš" do isteka ugovora (31.12.2009.) , kao i da će, zbog neumjesnog komentara, zagrebačkoj dječjoj bolnici u Klaićevoj donirati određenu svotu novaca.

Konkretan iznos nije dogovoren, ali je sigurno da neće biti, kako se u nekim medijima navodilo, 45 tisuća kuna nego puno manja cifra.

Takvom odlukom Tarik je zadovoljan, a trenutačno uopće ne želi razmišljati što će biti nakon toga. Kaže da mu je važno samo da je sve završilo.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
26/7/09

odredjen, 02.10.09. 16:55

To nema nigdje, da se voditlja primora da daje "dobrotvorni" prilog bolnici! Pa sto onda to ne rade oni koji od njega to traze? Prema toj logici u nas ne smije biti kriticara. Jer ako bi svaki kriticar morao snositi kaznu te iste kritike koju je uputio - ludo me zanima kako bi to izgledalo. Likovni kritcar bi prema tome morao naslikati bolju sliku od one koju kritizira? A oporba bi za kaznu, poput Tarikove, morala vodit drzavu? Prva liga!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika