05.10.2009. / 11:49

Autor: Andrea Belin

Vapaj Simonine majke: Ante, organizirat ćemo ti liječničku pomoć

Tamara Trpkov, majka Simone Gotovac i javno je osudila ponašanje svog zeta, te ga zamolila da pristane na liječenje koje bi mu organizirala zajedno s njegovom majkom Jadrankom Gotovac

Ante GotovacAnte GotovacIako je do nedavno pokazivala naklonost prema suprugu svoje kćeri Simone Gotovac, majka Tamara Trpkov napokon je javno izrekla svoje mišljenje o Anti.

"On je glumac i showman, ali ne zato što on glumi "bad guya" nego zato što on to jest. Savjetovala bi mu liječničku pomoć i molila bi njegovu majku da stane uz svog sina", ispričala je Tamara za jedan portal.

Inače, dok je ovih dana Ante u društvu prijatelja i dvije prijateljice boravio u Trogiru, Tamara i Simona odlučile su pokupiti njezine stvari iz stana na zagrebačkom Srebrnjaku. U trenutku kada su skupljale Simonine krpice, Ante je telefonski još jedanput pokušao odgovoriti svoju suprugu od rastave, međutim na telefon se javila njezina majka i poručila mu da ih prestane gnjaviti.

"Ma za koga ti gineš? Ti ćeš kao umrijeti bez Simone, a gdje si bio zadnjih godina? Ante ja ti samo želim pomoći, a ja i tvoja mama Jadranka ćemo ti pružiti liječničku pomoć", poručila mu je Tamara.

Unatoč tome što je svojedobno izjavio da on nije papak koji će trčati za svojom suprugom, zagrebački poduzetnik još je jedanput pokazao da se nije pomirio s novonastalom situacijom.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika