07.10.2009. / 12:02

Autor: Martina Čizmić

Epilog nereda: Vedrana Puljića ubio rođeni Sarajlija

Knezović je u Sarajevu živio do početka rata nakon čega se priključio ratnoj jedinici Kažnjenička bojna

Vedran Puljić poginuo je u neredima u Širokom BrijeguVedran Puljić poginuo je u neredima u Širokom BrijeguOliver Knezović, osumnjičen za ubojstvo navijača u neredima u Širokom Brijegu, rođen je u sarajevskom naselju Vraca, piše Dnevni Avaz.

Knezović je u Sarajevu živio do početka rata nakon čega se priključio ratnoj jedinici Kažnjenička bojna. No, njegovi roditelji i brat još uvijek žive u obiteljskoj kući u Sarajevu.

Nakon što je na vijestima objavljeno da je on osumnjičen za ubojstvo Vedrana Puljića, navijača Sarajeva, Knezovićeva obitelj otišla je u nepoznatom smjeru.

Iako je Dnevni Avaz pokušao otkriti gdje su otišli, nitko od susjeda nije im mogao pomoći. Nagađaju da su još početkom tjedna otišli u Široki Brijeg.

Susjedi ističu kako s obitelji Knezović nikada nisu imali problema i dodaju kako je Oliverov otac, Stanko, teško bolestan, te strahuju kako će se na njegovo zdravlje odraziti cijeli slučaj sa Oliverom.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika