20.10.2009. / 12:19

Autor: Andrea Belin

Ljubav na Farmi: Marina Perazić i Milan Topalović korak do poljupca

Od samog početka showa bivša članica grupe Denis&Denis pokazuje oduševljenje srpskim pjevačem. U posljednjoj epizodi jako dobri prijatelji su se zamalo i poljubili

Marina Perazić i Milan TopalovićMarina Perazić i Milan TopalovićSituacija na srpskoj farmi iz dana u dan je sve zanimljivija, a u središtu pozornosti trenutačno su bivša članica grupe Denis&Denis, Marina Perazić i tridesettrogodišnji pjevač Milan Topalović.

Naime, odnos između Marine i Topalka je sve prisniji. U posljednjoj epizodi druženja malo je nedostajalo da se njih dvoje ne poljube.

Sve je aludiralo na poljubac kada je Topalko sjeo pored pjevačice, svoju glavu prislonio na njezino rame i potom ju krenuo maziti po glavi. Cijelo to vrijeme, Marina se smješkala, a na kraju je Topalku sjela u krilo, zagrlila ga dok joj je on šaptao na uho.

Inače, ostatku ekipe Marina i Milan sumnjivi su od samog početka showa. Doduše, Marina s niti jednim drugim stanarom, a niti stanarkom nije toliko bliska kao s Milanom. Iako oboje u vanjskom svijetu imaju partnere i djecu, očigledno ne mogu sakriti obostrano oduševljenje.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

registracija
20/10/09

papa9087, 20.10.09. 22:26

Marinica, buci buci baš je slatka haha


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika