20.10.2009. / 15:04

Autor: Andrea Belin

Nataša Janjić na sudu traži pola imovine koju je stekla s Antoniom Nuićem

Iako se svojedobno hvalila kako je bivšem dečku ostavila stan na zagrebačkoj Trešnjevki, prije nekoliko dana splitska glumica je odlučila tražiti pola stana kojeg je bivši par kupio na kredit dok su još bili u vezi

Nataša JanjićNataša JanjićDvadesetosmogodišnja splitska glumica Nataša Janjić još uvijek nije odustala od stana koji je kupila sa svojim bivšim dečkom, redateljem Antoniom Nuićem.

Poslije prekida se, podsjetimo, glumica hvalila kako je bivšem ostavila stan. Ubrzo nakon toga tražila je polovicu novca kojeg je uložila na kupnju i uređenje tog prostora na zagrebačkoj Trešnjevci, a sada je cijeli slučaj odlučila prepustiti sudu.

"Žao mi je što već godinu dana plaćam podstanarstvo, a kreditom sam vezana za stan u kojem ne živim i čija je polovica službeno u mojem vlasništvu. Dok se to ne riješi, i dok ne podijelimo imovinu, ne mogu ući u kupnju novog stana", priznala je glumica u intervjuu za jedan magazin.

Inače, glumica je nakon prekida tvrdila da se iselila iz stana jer joj se ne sviđa naselje u kojem se stan nalazi.
Očigledno su rate kredita za ovaj stan i podstanarstvo za stan u kojem trenutačno živi Natašu natjerali da ozbiljno razmisli o svojim mjesečnim izdacima i poduzme nešto konkretno po tom pitanju.

Vezane vijesti

Posljednji kredit HEP-u za pokrivanje gubitaka

Posljednji kredit HEP-u za pokrivanje gubitaka

Vlada je na današnjoj sjednici odobrila Hrvatskoj elektroprivredi (HEP) podizanje kratkoročnog kredita od 400 milijuna kuna za pokrivanje gubitaka u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika