22.10.2009. / 17:16

Autor: Boris Bilas

Pevec se predomislio: Novi predsjednik uprave je Josip Baotić

Podsjetimo, dugovanje Pevec Grupe premašuje milijardu kuna, a Ministarstvo financija blokiralo je račun tog trgovačkog lanca zbog duga za porez od 150 milijuna kuna

Zdravko PevecZdravko PevecVladimir Šelebaj-Sellier ipak nije čelni čovjek uprave Pevec Grupe. Na današnjoj konferenciji za novinare Zdravko Pevec izjavio je da se sa Šelebaj-Sellierom nisu uspjeli dogovoriti te da on nije predsjednik Pevecove uprave.

"Novi predsjednik uprave je Josip Baotić", rekao je Zdravko Pevec, dodavši kako je dogovorena šira uprava s tri do pet članova. Uz Baotića, do sada je imenovan samo još jedan član, sin Višnje i Zdravka Peveca, Danijel Pevec.

Josip Baotić ima međunarodno iskustvo u poslovanju u Njemačkoj i direktor je jedne savjetodavne tvrtke. Za sutra je novi predsjednik uprave Peveca najavio sastanak s najvećim bankama, a druga zadaća mu je dogovor s dobavljačima.

Novi predsjednik uprave Peveca Josip Baotić bio je dobro raspoložen na predstavljanju.

"Nadam se da će Pevec iz pepela izletiti kao Feniks", rekao je Baotić.

Podsjetimo, dugovanje Pevec Grupe premašuje milijardu kuna, a Ministarstvo financija blokiralo je račun tog trgovačkog lanca zbog duga za porez od 150 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Pevec tuži državu i traži odštetu od pola milijarde kuna

Pevec tuži državu i traži odštetu od pola milijarde kuna

Bivši vlasnik Peveca, Zdravko Pevec, najavio je kako tuži državu zbog naknade štete i zahtjeva odštetu od pola milijarde kuna. Kako je za Poslovni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika