24.10.2009. / 20:03

Autor: Ivica Medo

1. HNL: Šibenik pobijedio Istru, Croatia i Varteks remizirali

U prvim subotnjim utakmicama 12. kola 1. HNL Šibenik je pobijedio Istru u Puli 2:1, dok su Croatia i Varteks remizirali 2:2 u Zagrebu

Ermin Zec postigao je sedmi prvenstveni pogodak ove sezoneErmin Zec postigao je sedmi prvenstveni pogodak ove sezoneŠibeniku je to peta gostujuća pobjeda ove sezone, druga zaredom nakon što je u prošlom kolu pao Hajduk na Poljudu. Domaći su poveli u 41. minuti pogotkom Rocea, ali već minutu kasnije Šibenik je izjednačio preko sjajnog Ermina Zeca, kojem je to sedmi pogodak u sezoni.

Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 1:1, a Puljani su imali za čim žaliti budući da su promašili nekoliko lijepih šansi i mogli su voditi s dva razlike.

U drugom dijelu nije bilo odveć izglednih prilika, a pobjedu gostima donio je Alispahić pogotkom u 78. minuti.

Varteks je u Kranjčevićevoj poveo 2:0 pogocima Mujanovića u 55. minuti i Mumleka u 60. minuti. Bio je to stoti pogodak Mumleka u 1. HNL.

No, Croatia se nije predavala, pomogao joj je i Jagačić koji je u 65. minuti nepotrebno zaradio drugi žuti karton i isključenje. Čiti minute kasnije na 2:1 smanjio Pokrajčić, a u 89. minuti iskusni Jasmin Agić poravnava na 2:2.

Jučer je u prvoj utakmici 12. kola Slaven Belupo pobijedio Inter 5:2 u Koprivnici.

Tri preostale subotnje utakmice 12. kola (Karlovac - Hajduk, Međimurje - Zagreb, Osijek - Lokomotiva i Zadar- Rijeka) igraju se večeras s početkom u 20.30, dok se Dinamo i Cibalia sastaju sutra na Maksimiru u 20.15.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika