26.10.2009. / 11:34

Autor: Boris Bilas

Banka grada Zagreba: Bandić Todoriću dao beskamatni kredit od šest milijuna kuna

Agrokor je nakon kupnje uložio 100.000 kuna, pa je direktor Ivan Ćosić nakon toga tvrdio da će ove godine sva ulaganja preuzeti partner, ali tvrtki opet pomaže grad Zagreb

Ivica Todorić i Milan Bandić (desno)Ivica Todorić i Milan Bandić (desno)Milan Bandić dat će novu pozajmicu od šest milijuna kuna Zagrebplakatu u suvlasništvu Agrokora Ivice Todorića, na rok od dvije godine i bez kune kamata, doznaje Poslovni dnevnik.

Prolongira se, naime, isplata dijela naknade koju ta tvrtka treba platiti Zagrebu za oglašavanje. Ove i sljedeće godine odgođeno je plaćanje po tri milijuna kuna na 2011. i 2012. Suvlasnik Zagrebački holding je već financirao sve prošlogodišnje investicije Zagrebplakata s kreditom od 5,5 milijuna kuna.

Agrokor je nakon kupnje uložio 100.000 kuna, pa je direktor Ivan Ćosić nakon toga tvrdio da će ove godine sva ulaganja preuzeti partner, ali tvrtki opet pomaže grad Zagreb.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika