28.10.2009. / 08:34

Autor: Andrea Belin

Ljubav na 4 kotača: 95 posto Hrvata se seksalo u automobilu

Četvrtina ispitanika je upražnjavala seksualne odnose tijekom vožnje po lokalnim prometnicama, ali i na autocesti...

Ljubav na četiri kotačaLjubav na četiri kotačaZna se da Hrvati upražnjavaju seksualne odnose češće od većine europskih naroda, a najnovija istraživanja pokazala su da se se od svih mjesta najviše vole seksati u automoblu.

Istraživanje na ovu temu provela je web stranica "4Kotača". Čak 95 posto Hrvata priznalo je da su se seksali u atomobilu, a čak 70 posto ih je u tom prijevoznom sredstvu i vodilo ljubav. Najzanimljiviji je podatak da je četvrtina ispitanika upražnjavala seksualne odnose tijekom vožnje po lokalnim prometnicama, ali i na autocesti.

Nadalje, podaci pokazuju da se više od 80 posto Hrvata upustilo u seksualnu avanturu u vlastitom prijevoznom sredstvu. U autu čiji su vlasnici roditelji, seksalo se otprilike sedamnaest posto ispitanika. Nema ih puno, ali nekolicina Hrvata (5 posto)izgubilo je i nevinost na stražnjem sjedištu ljubimca na četiri kotača.

Inače, anketa je provedena na uzorku od osamsto ljudi čiji su odgovori pokazali da se na seks u automobilu odlučuju iz dva razloga. Prvi je nedostatak nekog udobnijeg prostora, a drugi nestrpljivost.

Najviše je onih koji su se seksali na zadnjem sjedalu, međutim nekoliko ispitanika je doživjelo najintimnije trenutke u prtljažniku.

"Seks na brzaka" često se prakticira u šumama, a nekima nije niti važno gdje će zaustaviti automobil kako bi doživjeli nezaboravne trenutke.

Doduše, 16 posto ispitanika se u automobilu ozljedilo, a trećina njih je tijekom seksa oštetila prijevozno sredstvo.

Vezane vijesti

Europa ne vjeruje Grcima

Europa ne vjeruje Grcima

Državljani četiriju glavnih zemalja eurozone, Francuske, Njemačke, Španjolske i Italije sumnjaju u sposobnost Grčke da se održi, no i dalje smatraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika