03.11.2009. / 13:56

Autor: Andrea Belin

Aleksandra Grdić: Ivana Paris pije jer je psihički nestabilna osoba

Manekenka je kazala da Dino Bubičić nije agresivan dečko, a za njegovu djevojku nema baš riječi hvale. Opisala ju je kao nestabilnu osobu, a otkrila je da se bivša Miss Universe često opijala i na seoskom imanju u Ivanić Gradu

Aleksandra GrdićAleksandra GrdićNa fizički obračun između Dine Bubičića i njegove djevojke Ivane Paris koji se dogodio u OBN-ovom reality showu "Big Mama House", osvrnula se i prijateljica bivšeg Mistera Hrvatske, manekenka Aleksandra Grdić.

"Dinu znam jako dugo i mogu vam reći da je on jako dobar dečko i da nikad nije agresivan. On je nju udario vjerojatno zato da je smiri. Nisam gledala, ali po onom što sam čula, Ivana je radila budalu od sebe, i to je najvjerojatnije bio korak koji je Dino morao poduzeti kako bi je smirio i pomogao joj da dođe k sebi", objašnjavala je manekenka.

Ivana se opijala i u Ivanić Gradu
Grdić je kazala da se i u hrvatskom izdanju Farme, Ivana opijala u istim količinama kao i Simona. Smatra da je Ivana psihički slaba i nestabilna osoba i zbog toga ne može izdržati pritisak koji sa sobom nosi reality show.
Doduše, za kraj je kazala kako nije na ni na čijoj strani, ali Dinu ipak bolje poznaje. "Ivana mi je također draga, i jako je volim, ali je pretjerala, a svi znamo da joj nije prvi put", zaključuje Grdić.

Vezane vijesti

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Nakon što se vratila sa Kostarike, gdje je sudjelovala u reality showu "Survivor", manekenka Aleksandra Grdić odlučila se za neke konkretne promjene… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika