10.11.2009. / 07:56

Autor: Boris Bilas

Problemi za SDP i HDZ: Bandić 'kupuje' volontere, Primorac istaknute članove

"Svojedobno sam bio izbačen iz reprezentacije bivše SFRJ zbog HDZ-a i pokojnog predsjednika Tuđmana jer sam duboko u to vjerovao, kao što sad vjerujem u to da svom prijatelju Draganu Primorcu trebam dati podršku. Svog prijatelja podržavat ću do groba", istaknuo je Arapović

Franjo Arapović (desno) bio je u ponedjeljak na službenom predstavljanju kandidature Dragana PrimorcaFranjo Arapović (desno) bio je u ponedjeljak na službenom predstavljanju kandidature Dragana PrimorcaKandidature Milana Bandića i Dragana Primorca donijele su nove probleme njihovim bivšim strankama. Tako se u SDP-u žale da ostaju bez ljudi koji prelaze u Bandićev izborni stožer, a HDZ je iz svog članstva već izbrisao člana koji je podržao Primorca.

SDP-ovci slabijega financijskog statusa navodno su, doznaje Jutarnji list, otišli raditi u Bandićev stožer jer ih on plaća 200 kuna po danu, iako iz Bandićeva stožera opovrgavaju da plaćaju volontere.

"Kod nas su svi dobro došli, bez obzira na stranku. Moram provjeriti jesmo li nekoga platili, ali mislim da ne", izjavio je Duško Ljuština za Jutarnji.

No, oni koji su se odlučili pomoći Bandiću, ipak neće dijeliti sudbinu Franje Arapovića koji je zbog podrške Primorcu izbačen iz HDZ-a po hitnom postupku, jer je glasnogovornica SDP kazala kako će iz stranke biti izbačeni samo "oni koji naruše njen ugled".

Arapović navikao na izbacivanja

"Bio sam svjestan te mogućnosti, no meni je prijateljstvo, uz obitelj, važnije od politike. Mislim da sam napravio najnormalniju stvar, no sve što HDZ napravi u vezi s mojim pitanjem ja ću prihvatiti", rekao je Arapović za Večernji list, nakon što su mu javili da ga je predsjednica stranke po hitnom postupku izbrisala iz članstva.

"Svojedobno sam bio izbačen iz reprezentacije bivše SFRJ zbog HDZ-a i pokojnog predsjednika Tuđmana jer sam duboko u to vjerovao, kao što sad vjerujem u to da svom prijatelju Draganu Primorcu trebam dati podršku. Svog prijatelja podržavat ću do groba", istaknuo je Arapović.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
16/6/09

Trenk, 10.11.09. 08:40

"Problemi za SDP i HDZ: Bandić 'kupuje' volontere, Primorac istaknute članove."
Pitam se koliko su platili Nacionalu i cijim novcem, ili upute za Nacional idu preko obavjestajne zajednice ?


registracija
6/10/09

pfefer, 10.11.09. 16:53

svi ti novinari su korumpirani sramite se koliko vas bandič plaća


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika