10.11.2009. / 11:05

Autor: Boris Bilas

Ludi za oružjem: Tri osobe ubijene u novom masakru u SAD-u

Ovo je treći ovakav incident u SAD-u u posljednjih nekoliko dana u kojima je ukupno poginulo 17 osoba, a nekoliko desetaka je ranjeno

Najmanje tri osobe su poginule, a petero ih je ranjeno u pucnjavi u gradu Walterboro u američkoj državi Južna Karolina. Među poginulima je i 20 mjeseci stara beba.

Lokalni mediji izvještavaju kako je do pucnjave došlo u obiteljskom domu. Ranjeno je osam osoba od kojih su tri preminule od zadobivenih ozljeda. Vlasti su izvijestile kako je među ubijenima dijete staro oko godinu dana.

Još nije poznato tko je napadač, a pucao je u obiteljskoj kući, 65 kilometara zapadno od Charlestona.

Ovo je treći ovakav incident u SAD-u u posljednjih nekoliko dana u kojima je ukupno poginulo 17 osoba, a nekoliko desetaka je ranjeno. Prije gotovo tjedan dana vojni psihijatar pucao je na kolege u vojnoj bazi Fort Hood i ubio 13 osoba, a samo dva dana kasnije u američkom gradu Orlandu Jason Rodriguez ubio je jednu osobu, a četiri ranio u pucnjavi u poslovnoj zgradi.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika