11.11.2009. / 13:15

Autor: Andrea Belin

Tata za mjesec dana: Aleksandar Stanković će dobiti kćer

Da će urednik i voditelj emisije "Nedjeljom u dva"uskoro postati otac zna se već mjesecima, a ovih dana je neimenovani izvor blizak paru otkrio da njegova djevojka Željka Crnogaj nosi djevojčicu

Aleksandar Stanković Aleksandar Stanković Premda nema običaj govoriti u medijima o svom privatnom životu, da će urednik i voditelj emisije "Nedjeljom u dva" Aleksandar Stanković uskoro postati otac potvrdio je prije nekoliko mjeseci, a ovih dana je neimenovani izvor otkrio da Stankovićeva djevojka Željka Crnogaj nosi curicu.

Iako mlada novinarka treba roditi već za mjesec dana, još uvijek nije poznato kako će se zvati djevojčica. Isti izvor otkrio je da su Željka i Aleksanadar neizmjerno sretni zbog nadolazeće prinove u obitelji.

Počeci ljubavi

Inače, par se upoznao prije tri godine na snimanju emisije "Nedjeljom u dva" dok je Željka dolazila kao studentica novinarstva. Aco je tada bio zaručen s pravnicom Velimirom Anibalović.

No, Željka ga je očigledno odmah osvojila jer je Aco s Velimirom brzo prekinuo vezu koja je trajala devet godina.

Vezane vijesti

'Evo vam k... svima'

'Evo vam k... svima'

Izvršni predsjednik Dinama, Zdravko Mamić, gostovao je u emisiji Aleksandra Stankovića 'Nedjeljom u 2'. Kao i svaki put do sad, Mamić nije razočarao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika