12.11.2009. / 08:52

Autor: Anamarija Kronast

Taylor Swift postala najmlađom dobitnicom nagrade CMA za zabavljača godine

Pjevačica je na noćašnjem proglašenju najboljih country izvođača u ovoj godini "pomela" konkurenciju osvojivši ukupno četiri nagrade - osim za zabavljača godine dobila je nagrade za žensku vokalisticu, glazbeni video i album godin

Taylor SwiftTaylor SwiftDobna granica za uspjeh sve je niža. Taylor Swift, 19-godišnja country-pop zvijezda, postala je u četvrtak najmlađom izvođačicom u povijesti koja je osvojila nagradu zabavljača godine udruge Country Music Association (CMA), što se smatra najznačajnijim priznanjem u svijetu country glazbe.

Taylor Swift je na noćašnjem proglašenju najboljih country izvođača u ovoj godini "pomela" konkurenciju osvojivši ukupno četiri nagrade - osim za zabavljača godine dobila je nagrade za žensku vokalisticu, glazbeni video i album godine.

CMA za povijest

Uz nju još se jedan glazbenik upisao u povijest - Darius Rucker koji je proglašen najboljim novim izvođačem godine, postao je tek drugim Afroamerikancem u povijesti, nakon legendardnog Charleya Pridea, koji je osvojio neku od glavnih individualnih nagrada CMA.

Brad Paisley osvojio je dvije nagrade, među kojima i treću uzastopnu nagradu za muškog vokalistu godine, a dvije nagrade dobila je i grupa Lady Antebellum.

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika