12.11.2009. / 12:29

Autor: Totalsport

Domagoj Duvnjak predstavio Nijemcima svoju djevojku Luciju: 'Napokon je sa mnom'

U srijedu je hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak (21) briljirao u domaćoj pobjedi (35-27) HSV-a nad Magdeburgom u srazu desetoga bundesligaškog kola

Domagoj DuvnjakDomagoj DuvnjakU srijedu je hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak (21) briljirao u domaćoj pobjedi (35-27) HSV-a nad Magdeburgom u srazu desetoga bundesligaškog kola.

Moguće je da je tome uzrok, makar djelomičan, činjenica da ponajbolji mladi svjetski rukometaš u Hamburgu više nije sam. S njim sada živi 20-godišnja Lucija, djevojka koju je Đakovčanin predstavio njemačkim novinarima kao ljubav svog života.

- Napokon je sa mnom - rekao je Duvnjak za Bild dodavši:

- Ono malo slobodnog vremena što imam uz nju će sada ljepše protjecati.

Luciju je Domagoj, piše Bild, upoznao u prvom razredu srednje škole u Đakovu.

- Sjedila je kraj mene. Zaljubio sam se na prvi pogled.

Simpatija je u prvom trenutku bila jednosmjerna, otkrila je Lucija, koja u Hamburgu namjerava nastaviti studij započet u Hrvatskoj.

- Dule je moju najbolju prijateljicu pitao za mene. Krajem drugog razreda tako je sve počelo. Domagoj je otvoren, pažljiv, srdačan i osobito simpatičan muškarac. On je ljubav mog života - rekla je Lucija.

Mladi par zasad ne planira vjenčanje niti djecu.

- Polako. To još zasad nije tema - rekao je hrvatski reprezentativac.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika