13.11.2009. / 15:02

Autor: Hina

Bivši moldavski predsjednik optužen da je sa sobom odveo i stoku i perad

"Ghimpu je trebao bolje pogledati popis životinja i onda ne bi postavljao glupa pitanja", rekao je Voronjin na konferenciji za tisak. Možda bi Ghimpu trebao "prebrojiti i sve ribe u rezidencijskom jezeru", dodao je

Vladimir VoronjinVladimir VoronjinMoldaviju su uzbunile optužbe njezinih novih prozapadnih čelnika da je bivši komunistički predsjednik Vladimir Voronjin, kad je odlazio, iz službene rezidencije odveo kokoši, purane pa čak i kravu s teletom.

Voronjin, koji je bio osam godina na vlasti, odnio je i konja, zbirku vina i namještaj, po pisanju novinara koji su obnašatelja dužnosti predsjednika Mihaija Ghimpua pratili na obilasku rezidencije u Condriti u studenom.

Voronjin je u četvrtak uzvratio Ghimpuu koji je zatražio da se obavi inventura svega što je nestalo iz rezidencije.

"Ghimpu je trebao bolje pogledati popis životinja i onda ne bi postavljao glupa pitanja", rekao je Voronjin na konferenciji za tisak. Možda bi Ghimpu trebao "prebrojiti i sve ribe u rezidencijskom jezeru", dodao je.

Voronjin , međutim, nije želio reći što se dogodilo sa životinjama na imanju Condriti na kojem je, kako je zamjenik upravitelja imanja rekao novinarima, bilo oko 20 kokošiju.

Vila Condrita nalazi se 30 kilometara od prijestolnice Kišinjeva i u doba SSSR-a bila je jedna od rezidencija partijskih čelnika.

"Inventura će pokazati što je bilo, što je odneseno i tko će za to odgovarati", rekao je Ghimpu novinarima.

Vezane vijesti

Psi pomažu trudnicama da postignu zadane ciljeve vježbanja

Psi pomažu trudnicama da postignu zadane ciljeve vježbanja

Znanstvenici iz Waltham Centra za brigu o ljubimcima i znanstvenici Sveučilišta u Liverpoolu otkrili su da su trudnice koje posjeduju psa fizički… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika