15.11.2009. / 09:30

Autor: Anamarija Kronast

Bankrot: Dvije kuće Nicolasa Cagea zaplijenjene i prodane na dražbi

Cage američkim poreznicima duguje šest milijuna dolara. Glumac je zbog toga tužio svog bivšeg agenta jer ga je navodno financijski uništio lošim ulaganjima

Nicolas CageNicolas CageOno o čemu se danima nagađalo, ipak se pokazalo istinitim. Glumac Nicolas Cage skupo je platio neozbiljno shvaćanje poreznih obveza.

Dvije kuće američkog glumca Nicolasa Cagea zaplijenjene su i prodane na dražbi u New Orleansu zbog poreznog duga, piše u subotu tjednik People na svojoj internetskoj stranici.

Dvije kuće u takozvanoj francuskoj četvrti prijestolnice Louisiane, prodane su u četvrtak na dražbi za 4,5 milijuna dolara, po istom izvoru.

Cage američkim poreznicima duguje šest milijuna dolara. Glumac je zbog toga tužio svog bivšeg agenta jer ga je navodno financijski uništio lošim ulaganjima.

Nicolas Cage je u travnju objavio da je prodao dvorac u Njemačkoj koji si više "nije mogao priuštiti" zbog gospodarske krize.

Cage je u gotovo 25 godina karijere snimio četrdesetak filmova među kojima "Napuštajući Las Vegas" (1995.), za koji je dobio Oscara i "Divlji u srcu" (1990.) Davida Lyncha, za koji je u Cannesu nagrađen Zlatnom palmom.

Cage, pravim imenom Nicolas Coppola, uzeo je pseudonim jer je to prezime smatrao teretom i htio je izaći iz sjene svoga slavnog strica, redatelja Francisa Forda Coppole.

Vezane vijesti

Bankrotirani "Dewey&LeBoeuf" savjetovao i Dodika

Bankrotirani "Dewey&LeBoeuf" savjetovao i Dodika

Američka konzultantska kuća "Dewey & LeBoeuf", koja je u ponedjeljak objavila bankrot, poslovala je i s vlastima Republike Srpske od kojih je za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika