16.11.2009. / 13:39

Autor: Andrea Belin

Simona Gotovac: Moj otac voli Antu i zato me izbacio iz stana

Manekenka je otkrila kako je njezin otac oduvijek bio na Antinoj strani pa se još uvijek ne može pomiriti s novonastalom situacijom. Osim toga je priznala da su njezin, uskoro bivši suprug i otac karakterno jako slični

Simona GotovacSimona GotovacNakon što je napustila svog oca i uselila se u novi stan, Simona Gotovac odlučila je otkriti javnosti što ju je natjeralo na takav potez.

Naime, u sinoćnjem Red Carpetu, manekenka je priznala da ju je otac zapravo izbacio iz svog stana u Buzinu. Otkrila je kako je njezin otac oduvijek bio na Antinoj strani pa se još uvijek ne može pomiriti s novonastalom situacijom.

"Ante i moj otac su jako slični"

Osim toga kazala je da su njezin, uskoro bivši suprug i otac karakterno jako slični. Još jedanput je potvrdila da se ne planira vratiti Anti, a užasno ju živciraju njegovi izljevi ljubavi prema kćeri Gabrijeli.

Zagrebačkom poduzetniku je poručila da ima dvije kćeri iz prvog braka o kojima bi se također trebao brinuti. Kazala je da im se Ante uopće ne javlja, a ne plaća ni alimentaciju. Što se tiče alimentacije za Gabi, Simona ne želi da ju Ante financijski potpomaže.

Kako tvrdi manekenka, službeni ugovor između uskoro bivših supružnika još uvijek postoji, a u njemu je navedeno kako Simona mora davati Anti pedeset posto prihoda od svakog nastupa. Simke tvrdi da Ante naziva klubove i govori da ju ne smiju angažirati, a čula je da i prijeti vlasnicima da će im u protivnom napraviti skandal.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

registracija
16/11/09

PANTERA, 16.11.09. 14:54

Simona kao da ima 12 godina , nećeš ti ljubavnika Ante, meni su oni užasno degutantni......


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika