17.11.2009. / 10:40

Autor: Andrea Belin

Farrah Fawcett izostavila Ryana O'Neala iz oporuke

Glumica je 4,5 milijuna dolara ostavila svom sinu Redmondu,po pola milijuna dolara svom ocu Jamesu i nećaku Gregu Wallsu, te 100 tisuća dolara bivšem dečku Gregu Lottu

Farrah FawcettFarrah FawcettRyan O'Neal, dugogodišnji partner glumice Farrah Fawcett koja je umrla u lipnju ove godine, navodno nije spomenut u njezinoj oporuci.

Pozivajući se na sudske dokumente, internetski portal "Radar Online" objavio je da je Fawcett ostavila 4,5 milijuna dolara svom sinu Redmondu O'Nealu.

Nadalje, je ostavila po pola milijuna dolara svom ocu Jamesu i nećaku Gregu Wallsu, te 100 tisuća dolara bivšem dečku Gregu Lottu.

Slavni glumac Ryan O'Neal dugi je niz godina bio glumičin partner, a s njom je proveo i posljednje mjesece njezine borbe s bolešću.

Inače, poznata hollywoodska glumica i fotomodel umrla je 25. lipnja u 62. godini života poslije dugotrajne borbe s rakom.

Vezane vijesti

Ryan O'Neal ne smije posjećivati sina narkomana

Ryan O'Neal ne smije posjećivati sina narkomana

Poznato je da se Redmond O'Neal, sin Ryana O'Neala i preminule glumice Farrah Fawcett već neko vrijeme nalazi u pritvoru gdje se liječi od droge.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika