06.01.2010. / 10:19

Autor: Andrea Belin

Sin Ryana O’ Neala i Farrah Fawcett opet u pritvoru

Redmond tvrdi da se još uvijek ne može pomiriti s činjenicom da mu je umrla majka pa se u najkritičnjim situacijama drogira, a najteže mu je kada se sjeti kako posljednjih dana njezina života nije bio s njom jer je također zbog istog razloga bio u zatvoru

Farrah Fawcett i RedmondFarrah Fawcett i RedmondDa Redmond O'Neal, Sin Ryana O'Neala i preminule glumice Farrah Fawcett ima problema s drogom, nije nikakva tajna, a ovih dana navodno je prekršio uvjetnu kaznu te je opet završio u pritvoru gdje će ostati najmanje mjesec dana kako bi se napokon riješio ove ovisnosti.

Redmond tvrdi da se još uvijek ne može pomiriti s činjenicom da mu je umrla majka pa se u najkritičnjim situacijama drogira, a najteže mu je kada se sjeti kako posljednjih dana njezina života nije bio s njom jer je također zbog istog razloga bio u zatvoru.

Kako tvrdi glasnogovornik policije u Los Angelesu, prošli mjesec bio je pušten na odmor od 24 sata, a nakon što se vratio, svom savjetniku je rekao da je uzimao drogu, a to se kasnije pokazalo i na testiranju.

Inače, poznata hollywoodska glumica i fotomodel umrla je 25. lipnja u 62. godini života poslije dugotrajne borbe s rakom.

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika