04.03.2010. / 12:53

Autor: Andrea Belin

Ryan O'Neal ne smije posjećivati sina narkomana

Budući da se problematični dvadesetpetogodišnjak složio s prijedlogom sutkinje koja smatra da je zabrana posjeta za njegovo dobro, Ryanu O'Nealu su automatski zabranjeni dolasci u pritvor

Redmond i Ryan O'NealRedmond i Ryan O'NealPoznato je da se Redmond O'Neal, sin Ryana O'Neala i preminule glumice Farrah Fawcett već neko vrijeme nalazi u pritvoru gdje se liječi od droge.

Kako pišu američki mediji, dvadesetpetogodišnji O'Neal je u srijedu bio na saslušanju, a sutkinja ga je između ostalog pitala da li se slaže da mu se na neko vrijeme ograniče posjete.

Budući da se složio s ovim prijedlogom, koji je prema mišljenju sutkinje za njegovo dobro, Ryanu O'Nealu su automatski zabranjeni dolasci u pritvor.

Inače, sin Farrah Fawcett je prije dva mjeseca prekršio uvjetnu kaznu te je opet završio u pritvoru gdje će očigledno ostati još neko vrijeme kako bi se napokon riješio ove ovisnosti. Kada se ponovno počeo drogirati izjavio da se još uvijke nije pomirio s činjenicom da mu je umrla majka.

Podsjetimo, poznata hollywoodska glumica i fotomodel umrla je 25. lipnja u 62. godini života poslije dugotrajne borbe s rakom.

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika