18.11.2009. / 10:23

Autor: Andrea Belin

Backstreet Boysi žele jesti purice i hrvatske specijalitete

S obzirom da se 26. studenog u Americi slavi Dan zahvalnosti, članovi najpoznatijeg boy benda izrazili su želju da im se osigura nekoliko purica, a osim toga zatražili su i neka tradicionalna hrvatska pića

Backstreet BoysBackstreet BoysZa osam dana najpoznatiji boy bend na svijetu "Backstreet Boys" stiže u Hrvatsku u okviru svoje najnovije turneje kojom promoviraju posljednji album "This is us".

S obzirom da se tog dana u Americi slavi Dan zahvalnosti, članovi benda izrazili su želju da im se osigura nekoliko purica, a osim toga zatražili su i neka tradicionalna hrvatska pića.

Međutim, momci su odlučili i razgledati glavni grad Hrvatske, a po Zagrebu će se voziti u u luksuznom Mercedesu E-klase.

Inače, u trenutnom sastavu benda nalaze se Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell i A.J. McLean. Kevin Richardson više nije dio grupe jer se na žaljenje milijuna obožavateljica diljem svijeta odlučio u potpunosti posvetiti obiteljskom životu.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika