23.11.2009. / 14:04

Autor: Andrea Belin

Bikovi prekinuli snimanje filma u kojem glume Tom Cruise i Cameron Diaz

Sedam od deset bikova srušilo je zaštitne ograde i pobjeglo na ulice. Pritom je jedan prolaznica ozlijeđena, a druga žena je pretrpjela šok

Cameron DiazCameron DiazSnimanje filma "Knight and Day" u južnoj Španjolskoj, u kojemu glume Tom Cruise i Cameron Diaz, je prekinuto zbog bikova, koji su također sudionici filma.

Kako javljaju lokalni mediji, bikovi su tijekom snimanja pobjegli i ozlijedili dvije osobe.

Doduše, suprug Katie Holmes i Cameron navodno još nisu doputovali u Cadiz na snimanje, ali njihovi kaskaderi su morali bježati u sceni utrke s bikovima kakve se održavaju na sjeveru Španjolske u Pamploni.

Sedam od deset bikova srušilo je zaštitne ograde i pobjeglo na ulice. Pritom je jedan prolaznica ozlijeđena, a druga žena je pretrpjela šok.

Producentska tvrtka "Calle Cruzada" priopćila je da je situacija pod kontrolom, ali gradske vlasti tvrde da bikovi ugrožavaju sigurnost. Snimanje filma je prekinuto sve dok se ne zajamči sigurnost.

Vezane vijesti

Bikovi umjesto poslova

Bikovi umjesto poslova

Većina stanovnika jednog španjolskog sela na nedjeljnom je referendumu glasovala za zadržavanje tradicionalnih borbi s bikovima umjesto radnih mjesta… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika