27.11.2009. / 11:09

Autor: Boris Bilas

Svi za mnom: Kajin 'pokrao' Disciplinu kičme, Koja mu prijeti tužbom

Disciplina Kičme je 1986. godine objavila album "Svi za mnom" na kojem se nalazi i istoimena pjesma. Dakle, Kajinov predsjednički poklič iz 2009. i Kojin album iz 1986. identični su, a srpski je pjevač kazao da će razmisliti o mogućoj tužbi

Foto: damirkajin.orgFoto: damirkajin.orgPredsjednička kampanja kandidata IDS-a Damira Kajina iznenada se našla u problemima zbog slogana kojim se ovaj političar koristi i koji s jumbo plakata poziva građane da baš njemu daju glas na izborima.

Kajin bi, prema pisanju Jutarnjeg lista, zbog svog slogana "Svi za mnom" mogao završiti na sudu, a tužiti bi ga prema najavama mogao tužiti frontmen beogradske rock grupe Disciplina kičme koju vodi Dušan Kojić poznatiji kao Koja.

Balkanski običaji

Disciplina Kičme je 1986. godine objavila album "Svi za mnom" na kojem se nalazi i istoimena pjesma. Dakle, Kajinov predsjednički poklič iz 2009. i Kojin album iz 1986. identični su, a srpski je pjevač u razgovoru za Jutarnji kazao da će razmisliti o mogućoj tužbi jer ga nitko nije kontaktirao i pitao mogu li se koristiti ime njegove pjesme.

"Naravno da me nitko nije kontaktirao, po tradicionalnom balkanskom običaju. Da su me pitali ne bih im dao dozvolu, a sada ih možda i tužim", kaže Kojić koji kaže da će o mogućoj tužbi ipak razmisliti.

Ulje, rakija i vino

Kajin s druge strane u početku nije ni znao o čemu se radi, a prema njegovim reakcijama može se zaključiti da za Koju i Disciplinu kičme nikada nije ni čuo.

"Koji Koja? Kakav Koja? Koja grupa? Neka me tuži. Svi me tuže, pa neka me tuži i taj Koja. Niti ja znam za tog Koju, niti sam ga slušao, niti sam ga mogao kopirati", kazao je Kajin za Jutarnji te je dodao kako će Koji, ukoliko ga odluči tužit, platiti "u ulju, rakiji i vinu" jer novca jednostavno nema.

Vezane vijesti

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Neki će reći da Damira Kajina, potpredsjednika IDS-a, još nitko nije obavijestio da je vlast nedavno osvojila koalicija u kojoj sudjeluje njegova… Više

Komentari

registracija
30/3/09

radar, 27.11.09. 12:00

AHAHAHAHAHAHHA!


registracija
25/12/07

hleuge, 28.11.09. 09:06

Sve bi bilo u redu da se sad Koja bre kandiduje namesto Kajina...i bio bi bolji presednik...


registracija
27/8/09

Lujo1, 29.11.09. 23:11

Jedini kandidat koji govori istinu je Kajin, a ujedno je i jedini koga nitko ne drži u šaci no stoku sitnog zuba to sigurno ne bu natjeralo da glasuju za njega. I zato ponovimo onu zagorsku: "Lepo nam je, dobro nam je, prav nam budi, vrag nas jebi!"


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika