23.12.2009. / 12:49

Autor: Andrea Belin

Jelena Veljača i Janko Popović Volarić vjenčat će se u restoranu

Par je na svadbu poznao šezdesetak uzvanika, a Jelenina kuma biti će glumica Petra Dugandžić. Vjenčanicu u kojoj će spisateljica izgovoriti sudbonosno "da", nabavila je još prije mjesec dana u Londonu

Jelena Veljača i Janko Popović Volarić Jelena Veljača i Janko Popović Volarić Poznato je da će se Jelena Veljača i Janko Popović Volarić vjenčati 26. prosinca, a kako doznaje jedan magazin, svadbena svečanost održati će se u jednom zagrebačkom restoranu čije ime skorošnji supružnici ne žele otkrivati.

Par je na svadbu poznao šezdesetak uzvanika, a Jelenina kuma biti će glumica Petra Dugandžić.

Vjenčanicu u kojoj će spisateljica izgovoriti sudbonosno "da", nabavila je još prije mjesec dana u Londonu.

Iako se svojedobno nagađalo kako će par uploviti u bračnu luku po kabalističkom običaju, oboje su takve navode demantirali, a značenje crvenih narukvica koje nose već neko vrijeme, odlučili su zadržati za sebe.

Inače, Janko trenutačno igra jednu od glavnih uloga u seriji "Najbolje godine" čija je gledanost izuzetno velika, a i Jelenu u sljedećoj godini očekuje važan projekt.

Svestrana Veljača postati će urednica prve televizije za žene u Hrvatskoj.

Podsjetimo, da svoju dvogodišnju vezu planiraju okruniti brakom, Janko je priznao u jednom intervjuu još prije dva mjeseca.

Vezane vijesti

Janko Popović Volarić: Polako me izluđuju sve te žene oko mene

Janko Popović Volarić: Polako me izluđuju sve te žene oko mene

Televizijski, filmski i kazališni glumac Janko Popović Volarić sredinom veljače oduševio je publiku i kritiku predstavom "Maestrova smrt".… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika