29.12.2009. / 15:16

Autor: Andrea Belin

Farmerica: Madonna za Božić kupila ranč vrijedan 9 milijuna dolara

Kako pišu američki mediji, pjevačica ga je kupila od bivše supruge poznatog američkog modnog kreatora Calvina Kleina, a djevojka brazilskog manekena Jesusa Luza planira na ovom mjestu sagraditi i kuću

MadonnaMadonnaKraljica popa, Madonna počastila se za Božić rančem za kojeg je izdvojila čak devet milijuna dolara.

Imanje pod nazivom "Wild Ocean Farm" prostire se na trideset hektara, a nalazi se na Lond Islandu, omiljenom izletištu i ljetovalištu visokog društva iz New Yorka.

Kako pišu američki mediji, pjevačica ga je kupila od bivše supruge poznatog američkog modnog kreatora Calvina Kleina.

Do sada je ovo imanje koristilo za pokazivanje konja, a Madonna tvrdi da će ga i ona koristiti u slične svrhe jer ih i ona planira uzgajati. Osim toga, djevojka brazilskog manekena Jesusa Luza planira na ovom mjestu sagraditi i kuću.

Podsjetimo, Madonna je dosad imala već dvije nezgode s konjima. Nedavno je pala jer se konj preplašio bliceva paparazza, a prije četiri godine se ozbiljno ozlijedila na svom imanju u Engleskoj jer je nagnječila tri rebra, slomila ruku i ključnu kost.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika