01.01.2010. / 15:38

Autor: Hina

Napadač u Finskoj odabrao žrtve

Osumnjičeni Ibrahim Shkupolli, kosovskog podrijetla, usmrtio je četiri zaposlenika - tri muškarca i jednu ženu - u velikom trgovačkog centru na Staru godinu u Espoou,

Ibrahim ShukopoliIbrahim ShukopoliPočinitelj ubojstva pet osoba u četvrtak u Espoou u Finskoj ciljao je na određene osobe kad je otvorio vatru u trgovačkom centru, rekli su istražitelji finske policije u nedjelju.

"Rane žrtava ukazuju na to da je napadač odabrao baš njih. Nije bilo metaka ispucanih u pravcu prolaznika", izjavio je Tero Haapala, inspektor finskog nacionalnog ureda za kriminalnu istragu u on line izdanju dnevnika Helsingin Sanomat.

Osumnjičeni Ibrahim Shkupolli (43), kosovskog podrijetla, usmrtio je četiri zaposlenika - tri muškarca i jednu ženu - u velikom trgovačkog centru na Staru godinu u Espoou, 15-ak kilometara od Helsinkija, prije nego li je počinio samoubojstvo.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika